om meg

marta johnsen er navnet på jenta som ble født 20.07.95 på stokm sykehus. Jeg veide 3457 gr og jeg var ganske så noen kilo, ehe..har blogget i over et år, men iløpet av bloggperioden har jeg  blogget mest på martaj.blogg.no// har hatt den bloggen siden jeg begynte og blogge, men hadde en pause på over 6 mnd til jeg byttet til denne som jeg trives veldig så godt med!

jeg har 2 søstre og 2 brødre, som bor ganske nært meg.. *bildene jeg tar nå for tiden, er ikke fra mitt Kamera, men fra julia//elise siden dem eier speil-refleks- kamera. ellers tar jeg bilder med et canon kamera, med 10x. er da fra bø i vesterålen som er en knøttliten plass i nordland fylke..

nå for tiden, bor jeg i byen sortland. flyttet hit for litt over 1 år  siden, og trives kjempegodt her! har bodd på 3 forskjellige plasser. bø, melbu & nå sortland! en dag uten venner, er en gasnke så kjedelig dag. Er avhenging av vennene mine for dem betyr alt for meg, og vil ikke miste noen av dem. de betyr utrolig mye og setter sykt stor pris på alle dem. har hatt to hamstre, som stakk av og rømte ifjord som mer,ELLERS har jeg ikke eid et eneste dyr. Har sykt lyst på en hund, men mamma er allergisk. Skal nok lure en inn i hybel når jeg begynner på vidregående! Ellers lever jeg livet, er et matmonster!

Det går faktisk ikke en dag uten at jeg hører på musikk, for musikk er livet mitt, nå og for alltid.

5 KOMMENTARER

Malén Wallentinsen

21.jul.2010 kl.02:33

digger headeren

amandasolveig

21.jul.2010 kl.10:48

det går ikke en dag uten at jeg hører på musikk :)

21.jul.2010 kl.14:15

Jeg gaar heller ikke en dag uten aa hoere paa musikk. Musikk er livet : D

sv > aww, takk - det var godt aa hoere ! Samme til deg

Hilsen jenta bak bloggen / fotohverdag.blogg.no

andrea

21.jul.2010 kl.17:42

kjempefin blogg!:)
Kjempesøtt bilde!

LEGG IGJEN EN HILSEN, KANSKJE ?

Marta Johnsen ~ komenterer alltid tilbake!

Marta Johnsen ~ komenterer alltid tilbake!

15, Sortland

Jeg er ei livlig jente som stort sett er glad og livlig. Jeg skriver om alt som faller meg inn. Kontakt; martayeh@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits